(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Labužnické kuře ( králík ) podle kalendáře
Potřebné ingredience
stehna nebo křídla nebo jiné díly kuřete . Nálev - 4dl vody , 2 dl oleje , 4 lžíce kečupu , 2 lžíce plnotučné hořčice , 3 cibule na kostky , 6 stroužků česneku na plátky , 2 papriky na kostky , barvu nechám na vás , sůl .
Postup přípravy
Smíchám suroviny na nálev + zeleninu + maso , může se klidně naložit den dopředu . Maso vyndám z nálevu na plech , přeliju nálevem a nechám pod alobalem dusit ( doba dušení záleží na tom jaké jste použili díly kuřete ) , pak odkryju a nechám dodělat na kůrku , pak přendám plech na plotnu z prostředka vyndám maso a šťávu zahustím jednou lžící hladké mouky rozmíchané v troše vody . Já k tomu dělám rýži , brambory . Dobrou chutˇ .
připraveno do trouby
ještě zakrýt a už pečeme
DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
piliticek
(upraveno)
10. 2. 2009, 14:18
Dobrý den, děkuji za tip, jednoduchá a rychlá dobrůtka, chutnalo i návštěvě. Díky, Zuzka.